ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Викладачами ДВНЗ «Херсонського державного аграрного університету» в рамках профорієнтаційної кампанії було відвідано декілька шкіл м. Херсона

Викладачами кафедри менеджменту організацій і кафедри прикладної математики та економічної кібернетики в рамках профорієнтаційної кампанії ДВНЗ «Херсонського державного аграрного університету» протягом тижня було відвідано декілька шкіл м. Херсона.

Так 04.12.2018 р. учнів ЗОШ №47 познайомили з історією та структурою ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», факультетами та спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців за освітніми ступенями бакалавр та магістр. А вже 05.12.2018 р. викладачі відвідали гімназію м. Херсона №3. Старшокласникам розповіли про особливості вступу. При проведенні класних годин було роздано довідники абітурієнта з докладною інформацією про особливості спеціальностей та умовами вступу. Зустрічі пройшли жваво та позитивно, учні з цікавістю сприймали всю інформацію. Наприкінці заняття старшокласниками було запропоновано пройти анкетування з приводу необхідності проведення додаткових консультацій – тож до нових зустрічей!

Шановні майбутні абітурієнти!

Ми будемо раді вас бачити студентами нашого університету.

 

Автор: к.е.н., доцент Жосан Ганна