ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День сталого розвитку в Херсонській області

22 листопада викладачі ДВНЗ «ХДАУ», зокрема, кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка доценти Стратічук Н.В. та Шахман І.О. разом зі студентами відвідали захід «День сталого розвитку в Херсонській області» Програми розвитку ООН в Україні, що відбувався на базі КЗ «"Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олеся Гончара".

 

На заході були присутні представники органів влади, громадські організації, ОСББ, ЗМІ, науковці, студенти різних навчальних закладів, представники бізнесу Херсонської області. Виступали цікаві спікери з актуальними темами для обговорення щодо запровадження ідей сталого розвитку. Директор Департаменту інвестиційної та промислової політики Херсонської ОДА Ужвій Т.О окреслила основні тенденції залучення матеріально-технічної допомоги в рамках формування перспективного плану сталого розвитку регіону.

На фото: пленарна частина заходу «День сталого розвитку в Херсонській області»

Керівник ресурсного центру зі сталого розвитку ДВНЗ «ХДАУ» Стратічук Н.В. розповіла про досвід співпраці університету з Програмою розвитку ООН в Україні. Учасники заходу обговорювали енергетичні та екологічні питання, економічні перетворення, соціальні проблеми та цілі сталого розвитку (ЦСР) ООН, їх досягнення в Херсонській області. Для учасників заходу було проведено захопливий квест присвячений підвищенню обізнаності щодо цілей сталого розвитку.

 

На фото: студентка 4к. 2гр. ФРГП Сокольник Олена презентує напрацювання секції «Екологія та благоустрій

За плідну співпрацю та діяльність у сфері сталого розвитку Херсонський державний аграрний університет було нагороджено подякою від директора Програми Розвитку ООН в Україні Я.Хімстера.

 

 Автори: доцент Стратічук Н.В., студентка 4к. ФРГП Сокольник О.