ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулась тематична панель «Аграрний Start-Up: перші кроки до успіху»

Сьогодні в рамках роботи Школи аграрного лідера відбулась тематична панель «Аграрний Start-Up: перші кроки до успіху. Як стартувати новий бізнес з мінімальними ризиками та максимальними шансами на успіх. Дорожня карта для початківців»

 

Сучасне суспільство відкриває перед людиною безліч можливостей для самореалізації: починаючи від особистих вподобань, завершуючи професійними навиками. Ви можете розпочати власний бізнес, але наскільки це складно і з чого розпочати? Порадами для студентів поділився спікер Садіяр Мамедов – голова сільськогосподарського підприємства «Приморск 2012», лідер БО «Благодійний Фонд Садіяра Мамедова».

 

Деякі ідеї для початку бізнесу з нуля без вкладень мають більш вдалий ефект, ніж підприємства, в які було вкладено великий стартовий капітал, як зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Паливода.

 

За словами Людмили Бойко, доцента кафедри економіки та фінансів, до Топ-7 аграрних професій, які будуть користуватись попитом у найближчі кілька років входять: агроном-генетик, біохакер, оператор дронів, агроінженер, зоотехнік, сільськогосподарський еколог та агрокібернетик.

 

Успіх в бізнесі сьогодні залежить не тільки від правильного вибору ринку, але і від заняття в ньому ніші – вузької області, слабо розробленої конкурентами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко