ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Я обираю Херсонський Державний Аграрний Університет

Професійна орієнтація є складовою частиною соціально-орієнтованої ринкової економіки, яка впливає на ринок праці, товарів, послуг та капіталу.

Так в рамках плану профорієнтаційної роботи Херсонського державного аграрного університету 8 листопада 2018 року пройшов День відкритих дверей. Метою заходу було ознайомити випускників шкіл з історією нашого університету, розказати яких спеціалістів випускає кожна спеціальність та показати яскраве студентське життя.

Майбутніх абітурієнтів зустрічали студенти та викладачі. В холі головного корпусу були представлені всі факультети зі своїми спеціальностями, а на студентській площі розгорнулася ярмарка «Дари осені – 2018». В актовій залі до майбутніх абітурієнтів з вітальним словом звернувся ректор - Кирилов Юрій Євгенович, а також відповідальний секретар приймальної комісії – Панкратьєва Тетяна Леонідівна. Все дійство закінчилося концертом студентів. А по закінченню всіх пригощали запашною юшкою.

 Свято вдалось! До нас завітали близько 750 учнів шкіл міста Херсона та області. Серед школярів була значна кількість зацікавлених дітей з бажанням вступити до лав студентів та обрати омріяну спеціальність з великої кількості пропозицій, які надає Херсонський державний аграрний університет. Ми завжди раді зустрічати юних майбутніх здобувачів вищої освіти у стінах Херсонського державного аграрного університету!

Автор: Романова О.Б.