ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч викладачів кафедри економіки та фінансів з керівництвом Агрофірми радгосп «Білозерський»

Викладачі  кафедри доценти Аверчева Н.О., Бойко Л.О. та асистент Карнаушенко А.С. зустрілися з директором Агрофірми радгосп «Білозерський» Шишенко В.В. та головним бухгалтером   Вишняковою В.М. з приводу проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти «Херсонського державного аграрного університету» спеціальностей 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 

Агрофірма радгосп «Білозерський» має давню історію співпраці з університетом, є передовим підприємством в галузі садівництва та виноградарства, відоме як свідомий платник податків та взірець ведення управлінського та фінансового обліку.

 

Під час зустрічі були обговорені питання про   можливості проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти першого «бакалаврського» рівня 3 – 4 року навчання та  другого «магістерського» рівня.

 

У результаті домовилися – скласти договір на постійній основі та направляти студентів переважно Білозерського району, які не тільки успішно виконають програму практику, а й зможуть надати реальну допомогу господарству, а у подальшому стануть кваліфікованими фахівцями на підприємствах району та області. 

Автори: доцент Бойко Л.О., асистент Карнаушенко А.С.