ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Колектив Херсонського державного аграрного університету привітав з ювілеєм Національну академію аграрних наук України зі 100-річчям

1 листопада 2018 року на базі Інституту зрошуваного землеробства відбулися святкові заходи, присвячені 100-річчю НААН України. З привітальним словом від імені Ради ректорів закладів вищої освіти Херсонщини виступив ректор Аграрного університету Юрій Кирилов, який зазначив, що без аграрної науки не можливий подальший розвиток держави, тому що сьогодні це життєво важлива складова розвитку суспільства та прогресу нашої країни.

 

Під час святкових заходів відбулося урочисте відкриття реконструйованого зимового саду Інституту зрошуваного землеробства приурочене також і його 50-річчю від дати закладання. Інститут зрошуваного землеробства – це мобільність та постійний науковий пошук, бажання до розвитку нових технологій, сьогоднішній захід ще раз підтверджує, що академія та її підрозділи ідуть вірним шляхом.

 

На заході з привітальними номерами виступили художні колективи Херсонського державного аграрного університету «Скіфські барабанщиці» з номером «Козацький марш» та театр таню «АМАДЕУС» з номером «Showtime». Для зимового саду ректор Аграрного університету презентував інституту екзотичні субтропічні рослини, які стануть окрасою установи і будуть радувати її відвідувачів.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко