ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Розпочато роботу Школи економіки у «ХДАУ»

29 жовтня 2018 року у стінах Херсонського державного аграрного університету розпочала свою роботу Школа економіки. Доцент кафедри іноземних мов Бокшань Г.І. провела заняття на тему « Гроші в США». Завдяки «гостю» з Пенсильванії – Міші Пайферу – школярі дізналися про рівень життя в США, про ціни на основні споживчі товари та продукти харчування; про те, на що заощаджують гроші американці й на що їх витрачають. Учні здивували вміннями розуміти носія англійської мови та висловлюватися на запропоновану тему. На завершення було записано коротенький відеоролик для Міші Пайфера про гроші в Україні.

 

Також, завідувач  кафедри загальноекономічних дисциплін,доцент  Крикунова В.М. розповіла, що вивчає економіка. Учні дізналися про сутність людського капіталу, його складові,значення освіти для майбутнього успішного професійного та особистого життя. Школярі із захопленням приймали участь у роботі та отримали багато нових знань у сфері економіки.

Сьогодні, 30 жовтня 2018 року, продовжила свою роботу Школу економіки, яка проводиться в Херсонському державному аграрному університеті. Доцентом кафедри загальноекономічних дисциплін Несіним Ю.М. проведено заняття на тему «Презентація себе як особистості» (бізнес-англійська),під час якого школярі мали змогу привітатися англійською мовою, за допомогою наочного матеріалу презентувати себе як особистість. Використовуючи позитивні прикметники, учні виокремлювали для себе притаманні риси характеру. Школярі вчилися працювати в міні-командах, акумулюючи попередню інформацію й презентуючи власні напрацювання (малюнки). Наприкінці заняття учні в рамках рефлексії відповідали на питання педагога, висловлюючи власне ставлення до етапів уроку.

Доцентом цієї ж кафедри Рудік Н.М. було проведено заняття на тему « Аналіз поведінки споживача». Учні розглянули модель поведінки споживача, їх елементи-мету, обмеження, вибір. За даними школярі аналізували процес прийняття рішень споживачем відносно обсягів і структури споживання, узагальнили правила управління споживчою поведінкою, способи її раціоналізації.

Автор: старший викладач кафедри загальноекономічних наук Т.І. Виноградова, студентка 2 курсу ЕФ К.Ю. Матєйченко