ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся науково-практичний форум «Сучасні підходи до наукового забезпечення галузей рослинництва та плодоовочівництва за умов зміни клімату»

У Херсонському державному аграрному університеті відбувся науково-практичний форум «Сучасні підходи до наукового забезпечення галузей рослинництва та плодоовочівництва за умов зміни клімату».

30 жовтня з нагоди 90-річчя створення кафедр «Рослинництва, генетики, селекції та насінництва, Механізації та безпеки життєдіяльності» провели науково-практичний форум.

Головною метою заходу стало обговорення актуальних питань сучасного рівня агровиробництва, актуальні проблеми та перспективи наукового забезпечення в умовах змін клімату, впровадження у виробництво новітніх селекційних розробок, сучасні підходи до впровадження новітніх технологічних прийомів у рослинництві, вплив кліматичних змін у плодівництві та ягідництві на Півдні України, проблеми механізації в агровиробництві за умов кліматичних змін.

Наприкінці зустрічі всі учасники форуму висказали впевненість, що проведення науково-практичного форуму принесе плідні результати щодо покращення і забезпечення галузей рослинництва та плодоовочівництва за умов зміни клімату.

По завершенню форуму, учасники заклали дослідні ділянки ягідних культур на Колекційній дослідній ділянці Херсонського державного аграрного університету та ознайомилися з навчальними лабораторіями кафедри «Механізації та безпеки життєдіяльності».

Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко