ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота представників кафедри публічного управління та адміністрування в ліцеї журналістики, економіки та правознавства

 Систематична профорієнтаційна робота є важливою та невід’ємною складовою діяльності будь-якого навчального закладу. Важлива роль навчального закладу в профорієнтаційній роботі належить тісній співпраці зі школами.

Так, 25 жовтня 2018 року представники кафедри публічного управління та адміністрування економічного факультету Херсонського державного аграрного університету к.ю.н., доцент Попова О.В та ст. викладач Дуга В.О. відвідали батьківські збори в Херсонському НВК «Загальноосвітня школа ІІ ступеня – ліцей журналістики, економіки та правознавства».

Батьків майбутніх випускників було ознайомлено з факультетами та спеціальностями ХДАУ, умовами вступу та навчання. Було наголошено на перевагах нових спеціальностей, особливостях навчання в університеті та перспективах майбутнього працевлаштування.

Представники кафедри подякували директору ліцею Завгородній Ірині Едуардівні та заступнику директора з виховної роботи Дригваль Вікторії Леонідівні за теплий прийом і надану можливість співпрацювати з учнями навчального закладу та батьками. А також запросили відвідати Дні відкритих дверей та різноманітні заходи, які організовують науково-педагогічні працівники Херсонського державного аграрного університету під час шкільних канікул для учнів міста та області. 

Автор: Дуга Вікторія Олександрівна – старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування