ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Яскраве святкування дня Економічного факультету

Гучно, яскраво та вражаючи – саме так пройшло святкування Дня економічного факультету.

Завжди приємно усвідомлювати, що постійно в Аграрному відбуваються події незабутні, приємні, цікаві. Така важлива подія відбулась і сьогодні на економічному факультеті Херсонського державного аграрного університету – йому виповнилось 34 роки.

Що ж до концертної програми, студенти економічного факультету завжди намагаються зробити її максимально цікавою, яскравою та різноманітною.

Великим сюрпризом для всіх стало те, що в головній ролі господині свята виступила декан факультету Вікторія Грановська.

Однак, цього разу економ перевершив всі сподівання. Ліричні та запальні пісні, чудово поставлені хореографічні постановки, гра студентів на сцені, як професійних артистів, що органічно їх доповнювали, веселі та незаїжджені гумористичні сценки та мініатюри, далеко це не весь перелік того, чим тішили зі сцени винуватці свята.

В цілому ж, доки тривав концерт, у залі панувала надзвичайно позитивна енергетика: молоді та завзяті студенти економічного факультету не жалкували сил та енергії та ділились із залом своїм чудовим настроєм і запалом. А завершився захід колективним виконанням символічної пісні – гімну факультету під численні овації глядачів, які стали гідною подякою талановитій молоді Аграрного університету.

 

Свято залишило у всіх приємні спогади, адже економічний факультет– це найкращий факультет, який має свою історію, традиції, де студенти і викладачі є єдиною дружною сім’єю!

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко