ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист дипломних робіт ОКР «Спеціаліст» зі спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія»

У ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» 19 жовтня 2018 року відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт студентів, що отримують другу вищу освіту на базі Інституту підвищення кваліфікації та перепідготовки зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».

 

На фото: директор Інституту ПКП, доцент Стратічук Н.В. відкриває роботу екзаменаційної комісії та представляє членів комісії. 

Екзаменаційна комісія працювала під головуванням кандидата технічних наук, доцента кафедри транспортних систем і технічного сервісу ХНТУ Русанова Сергія Аркадійовича.

 

На фото: привітальне слово від голови екзаменаційної комісії, доцента кафедри транспортних систем і технічного сервісу ХНТУ Русанова С.А. 

До складу екзаменаційної комісії увійшли: завідувач кафедри будівництва ДВНЗ «ХДАУ», кандидат технічних наук, професор Чеканович Мечислав Геннадійович, кандидат технічних наук, доцент Янін Олексій Євгенович та секретар, старший викладач кафедри будівництва Романенко Світлана Миколаївна.

 

На фото: екзаменаційна комісія та здобувачі вищої освіти ОКР «Спеціаліст» ІПКП заочної форми навчання зі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія». 

Усі представлені випускні кваліфікаційні робіти були присвячені актуальним темам в галузі архітектурного проектування будівель і споруд та виконані на високому рівні. Наочні матеріали демонстрували основні етапи розрахунку і проектування будівельних конструкцій об’єктів міської забудови.

 

На фото: захист випускної кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти Рябініна Юрія Вікторовича

Студенти блискуче захистили результати своїх досліджень та впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії.

 

На фото: захист випускної кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти Терьохіна Артура 

Особливий інтерес викликали роботи — Рябініна Юрія Вікторовича «Проектування двоповерхової гімназії на 190 учнів в м. Вознесенськ Миколаївської області», керівник старший викладач кафедри будівництва Новікова Світлана Миколаївна та Терьохіної Тетяни Володимирівни «Проектування будівлі лікувально-оздоровчого комплексу в с. Стрілкове Генічеського району» керівник кандидат технічних наук, професор Чеканович Мечислав Геннадійович.

 

На фото: захист випускної кваліфікаційної роботи здобувача вищої освіти Терьохіної Світлани Миколаївни

Інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» вітає своїх випускників з успішним закінченням навчання і бажає їм успіхів в житті та кар'єрного зростання.

Автор: Стратічук Наталя Володимирівна - директор ІПКП ДВНЗ «ХДАУ»