ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із напряму підготовки 090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництві

Результати переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

з напряму “Зооінженерія” з напряму підготовки 090102 “Технологія виробництва і переробки _продукції тваринництва”,
(Назва навчальної дисципліни, напряму або спеціальності)

проведеного 24-27 квітня на базі ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»
(Дата)                                                                 (Назва вищого навчального закладу)

Місце

Прізвище, ім’я та по-батькові студента
(згідно паспортних даних)

Повна назва вищого навчального закладу

Бали

% від максимальної кількості балів

Місце в груповому заліку

Перше

1. Сокерчак
Марина Володимирівна

ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»

298,1

99,4

1

Друге

1. Костюк
Роман Романович

Білоцерківський національний аграрний університет

245

81,7

2

2. Крамаренко
Олександр Сергійович

Миколаївський державний аграрний університет

243

81,0

2

Трете

1. Гаркуша
Олександр Олександрович

Дніпропетровський державний аграрний університет

241,6

80,6

3

2. Скрипка
Олена Анатоліївна

Миколаївський державний аграрний університет

230,8

76,9

3

3. Курай
Каріна Фазинівна

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького

192,6

64,2

3

Голова оргкомітету ___________            ___________Пилипенко Ю.В., д.с.-г.н., професор________
(Підпис)                                                                                                 (Прізвище, ініціали, звання)
Голова журі ___________                         ___________ Дєбров В.В., д.с.-г.н., професор___________
(Підпис)                                                                                                   (Прізвище, ініціали, звання)
М.П.