Результати проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із напряму підготовки 090102 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництві
Результати переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади
з напряму “Зооінженерія” з напряму підготовки 090102 “Технологія виробництва і переробки _продукції тваринництва”,
(Назва навчальної дисципліни, напряму або спеціальності)
проведеного 24-27 квітня на базі ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»
(Дата) (Назва вищого навчального закладу)
Місце |
Прізвище, ім’я та по-батькові студента |
Повна назва вищого навчального закладу |
Бали |
% від максимальної кількості балів |
Місце в груповому заліку |
Перше |
1. Сокерчак |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
298,1 |
99,4 |
1 |
Друге |
1. Костюк |
Білоцерківський національний аграрний університет |
245 |
81,7 |
2 |
2. Крамаренко |
Миколаївський державний аграрний університет |
243 |
81,0 |
2 |
|
Трете |
1. Гаркуша |
Дніпропетровський державний аграрний університет |
241,6 |
80,6 |
3 |
2. Скрипка |
Миколаївський державний аграрний університет |
230,8 |
76,9 |
3 |
|
3. Курай |
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького |
192,6 |
64,2 |
3 |
Голова оргкомітету ___________ ___________Пилипенко Ю.В., д.с.-г.н., професор________
(Підпис) (Прізвище, ініціали, звання)
Голова журі ___________ ___________ Дєбров В.В., д.с.-г.н., професор___________
(Підпис) (Прізвище, ініціали, звання)
М.П.