ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Шановні пані та панове!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі щорічної Всеукраїнської Інтернет - конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва в умовах Євроінтерграції», присвяченій річниці від Дня народження видатного вченого доктора сільськогосподарських наук, професора, член-кореспондента НААНУ, академіка АНВШУ, заслуженого діяча науки і техніки України

Коваленко Віталія Петровича 

Конференція відбудеться  7-8 вересня 2017 року  на базі ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», на кафедрі генетики та розведення с.г. тварин  ім. В.П.Коваленка, м. Херсон.

Мета конференції: обмін інформацією та пошук інноваційних підходів у сфері вивчення перспектив розвитку тваринництва України, що дозволяє знайти шляхи раціонального використання наявного генетичного потенціалу тварин в різних кліматичних умовах.

Офіційна мова конференції: українська, російська, англійська.

Умови участі в конференції

 Заявку учасника, тези доповіді та статті необхідно направити до 21 серпня 2017 року на адресу оргкомітету: Папакіній Наталії Сергіївні. Херсонський державний аграрний університет, вул. Стрітенська 23, м. Херсон, Україна, 73006.

Для публікації статті в фаховому збірнику «Таврійський науковий вісник» необхідно надіслати матеріали та провести оплату з розрахунку 30 грн. за сторінку (враховуючи сторінку «Анотації»)

Тези конференції публікуються безкоштовно, а при заочній участі надсилаються в pdf-форматі.

Ознайомитися з запрошенням

Автор: кандидат с.г. наук, доцент Коваленко Тетяна Сергіївна