ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

28 листопада студенти університету відвідали ТОВ «Князя Трубецького»

Згідно підписаного меморандуму співпраці університету з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) 28 листопада студенти університету відвідали ТОВ «Князя Трубецького». Екскурсовод підприємства ознайомила студентів із історією та сучасністю підприємства. Під час візиту фахівці господарства повідомили про сортовий склад та технології вирощування винограду, вимоги до якості сировини, процес підготовки виноматеріалу та виробництва вина. Учасники екскурсії відвідали лабораторію підприємства, де їм продемонстрували обладнання, забезпечення та можливості лабораторії, докладно розповіли про етапи виготовлення різних сортів вино продукції та належний лабораторний супровід.

В програмі було передбачено відвідування технологічних ліній, підвалів для зберігання продукції, колекції вин підприємства випущених протягом періоду його існування.

Студентам провели лекцію про історію споживання вина та провели показову дегустацію продукції, яка виробляється ТОВ. Сомельє розповіла про сучасний ринок вин, необхідні умови, процедуру та методику оцінки вин.

Студенти переконалися, що не зважаючи на тривалість процесу виробництва та великі капіталовкладення виноградарство та виноробство в умовах Херсонської області перспективна галузь, яка може бути високоприбутковою. 

Автори: Рудик О.Л., Лавренко С.О.