ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч із питань особистої участі науковців та студентів у міжнародних проектах

25 жовтня 2016 року у стінах Херсонського державного аграрного університету відбулась зустріч із  Миколою Володимировичем Ушаковим – завідувачем відділу патентування та ліцензування Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Під час зустрічі була заслухана доповідь про основні шляхи імплементації науки у виробництво, основні етапи написання проектів та особливості подання й участі у проектах для науковців, представників малого та середнього бізнесу, які претендують на фінансування від Європейської комісії з розвитку.  Зазначені особливості вибору партнерів на Україні та за її межами.

На зустрічі були присутні провідні науковці університету, представники ради молодих вчених та активу студентів університету.

Микола Володимирович Ушаков надав відповіді на питання, про особливості особистої участі науковців та студентів у міжнародних проектах, порядок залучення коштів та особливості заохочення працівників до публікацій у міжнародних наукових виданнях, у т.ч. SCOPUS.

 

Зустріч відбулась у дружній та творчій атмосфері. За результатами зустрічі були визначені практичні перспективи подальшого співробітництва між ДВНЗ ХДАУ на КНУ ім.  Т.Шевченка. 

Автор: доцент Коваленко Т.С.