ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття студентів біолого-технологічного факультету

21 жовтня 2016 року студенти та викладачі ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» відвідали ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Канівського району Черкаської області з метою ознайомлення технології виробництва м’яса бройлерів у передовому господарстві, подальшого визначення із місцем проходження практики, стажування випускників із можливим працевлаштуванням.

 

ПрАТ «Миронівська птахофабрика» – одна з найбільших птахофабрик України та Європи, входить до складу Групи підприємств ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (МХП), компанія-виробник продукції бренду «Наша Ряба», «Легко». Підприємство виготовляє продукцію як для реалізації на внутрішньому ринку України, так і для експорту до багатьох країн світу.

На ПрАТ «Миронівська птахофабрика» випускається понад 220 тис. т курятини на рік. Основний підрозділ виробництва – 24 зони вирощування курчат-бройлерів по 16 майданчиків на кожній. Кожна зона вирощування може одночасно приймати на вирощування близько 800 тис. голів добового молодняка курчат. Ще одна важлива частина птахофабрики – комплекс із переробки курчат-бройлерів: тут впроваджена система управління безпекою харчових продуктів на основі міжнародних стандартів ISO 22000:2005, ISO 9001:2008. На даний момент максимальна потужність комплексу складає 420 тис. голів забою на день.

Дуже вдячні організаторам ПАТ «Миронівський хлібопродукт», що студенти мали можливість ознайомитись з новітніми технологіями на бригаді вирощування бройлерів та комплексі з переробки курчат-бройлерів.

 

Найкращі враження від надзвичайних масштабів виробництва.

Отримані знання – безцінні!

 

МХП – один з небагатьох холдингів в Україні, який надає можливість студентам вперше застосувати свої теоретичні навички на практиці, а випускникам – стажування з подальшим працевлаштуванням, дозволяє молодим спеціалістам реaлізувaти себе повною мірою.

Для довідки, 25 випускників біолого-технологічного факультету працевлаштовані у різних господарствах ПАТ «Миронівський хлібопродукт».

Тож, до нових зустрічей з ПАТ «Миронівський хлібопродукт»!

Вдячні за співпрацю!

Автор: Коваленко Т.С.