ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч з представниками компанії Here Ukraine

З метою надбання практичного досвіду та підвищення професійного рівня студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій» відбулась зустріч з  представниками компанії HERE.

Команда від Here Ukraine поділилась останніми новинами з головного офісу компанії в Берліні. Саме компанія Here додає багато зусиль до розвитку і просування ГІС технологій, є видатним постачальником картографічної інформації у світі для автоіндустрії, веб платформ, а також широкому ряду мобільних платформ. Карти HERE можна побачити встановленими в телефонах Lumia або завантажити з маркетів Android & iOS, а також на сайті here.com.

В ході зустрічі представники  розповідали про перспективи роботи в компанії та про вимоги до компетенції випускників. Для більш детального знайомства з компанією та її діяльністю студентам було представлено презентацію  як створити комплексний та високоякісний картографічний контент, доступний для кожного підприємства у стандартних форматах даних.

На зустрічі був присутній в.о. ректора Яремко Ю.І. і було підписано двосторонню угоду про співпрацю нашого університету та компанії Here Ukraine . Куратором від Херсонського державного аграрного університету  визначено сертифікованого інженера-землевпорядника, викладача кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Куракову Ларису Германівну.

Кожен зі студентів хто має бажання розвиватися  може спробувати себе для початку в рамках практики  студентів. Напрацьовані дані студенти можуть використовувати при написанні дипломних робіт та наукових розробок.

І звичайно досвід роботи який отримають студенти в процесі практичної підготовки він є головним надбанням.  Протягом 2015-2016 року  проходили практику в компанії HERE студенти 3 та 4 курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій». Результати  свого напрацювання студент 4 курсу Лукьянов Павло успішно представив та захистив в своєму дипломному проекті цього літа.

  

Представники відзначили наполегливість, бажання розвиватися та працювати у наших «практикантів» і порадували хлопців дарунками від компанії Here.

 В квітні 2017 року планується ще одна зустрічз представниками компанії Here. В нас буде можливість побачити, як працює легендарний mapping car HERE. Представники компанії розкажуть про процес збору даних для створення карт та випуску їх у реліз. А ще буде можливість побачити в роботі польовий автомобіль HERE Multicam Car.


Автор: к.е.н., доцент Дудяк Н.В.