ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь представника кафедри екології та сталого розвитку у фіналі конкурсу EGAP Challenge

 16 вересня відбулась не пересічна подія для України та її європейської інтеграції.

Відбувся фінал конкурсу EGAP Challenge (e-Government for accountability and participation). Даний конкурс є спільною ініціативою Державного агентства з питань електронного урядування та Фонду Східна Європа в рамках реалізації Програми EGAP, що фінансується Швейцарською конфедерацією. Подія відбулась в клубі Кабінету Міністрів де ніколи до цього часу не було стільки електронної демократії одночасно. 16 найкращих команд України змагалися за перемогу в національному конкурсі ІТ-проектів з е-демократії (детальніше про команди – http://egap-challenge.in.ua/projects).

Журі у складі: Oleksandr Zacheshygryva Oleksandr Ryzhenko Valeriy Fischuk Jordanka Tomkova Olena Saienko Dmitry Kalita Александр Краковецкий (Alex Krakovetskiy) Александр Данько (Alex Danko) Егор Стефанович (Єгор Стефанович)

Команда від Національного університету водного господарства та природокористування (НУВГП) і Херсонського державного аграрного університету (ХДАУ) у фіналі конкурсу отримали третє призове місце. Склад команди: від НУВГП – професор П. Скрипчука (керівник), В. Жуковський, А. Карпюк, від ХДАУ – В. Пічура, докторант, доцент кафедри екології та сталого розвитку.

Колектив презентував проект "Геоінформаційно-аналітичний портал для органічного виробництва (ORGANIC AGRO)» (завантажити опис проекту). Більше інформації за посиланнями https://www.youtube.com/watch…