ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Команда КВК "ЧемоданЪ"

 

Пономаренко Єгор капiтан команди, вважає, що КВК - це бiльш нiж просто гра веселих людей, це спосiб життя, для нього участь у командi, гра за рiдний унiверситет, гарнепроведення часу разом iз друзями по КВК та життю - краще, що можна уявити у прекраснi студентськi роки. 
"ЧемоданЪ" - бiльше нiж команда, це друзi, захоплення та велика гра.

Команда КВК "ЧемоданЪ" представляє ДВНЗ «Херсонський державний аграрний унiверситет», за iсторiю свого iснування команда здобула чемпiонство Херсонської вiдкритої лiги КВК "Мандарин", кубок Асоцiацiї КВК України, але як її ще називають - Аграрної Лiги КВК України, також деякi учасники команди були на таких телешоу як "Розсмiши комiка" та "Лiга Смiху" на каналi "1+1", являються резидентами "Double COMEDY" (Херсон-Миколаїв), який вважається кращим камедi проектом пiвдня України.

До складу команди входять: Пономаренко Єгор, Прокопенко Богдан, Стрюк Дмитро, Прислопський Миколай (студенти факультету водного господарства, будiвництва та землеустрою ДВНЗ «ХДАУ»), Погосян Вараздат, Карпов Вадим (студенти агрономiчного факультету ДВНЗ «ХДАУ») та Харкiвець Андрiй (студент фiзико-математичного факультету ХДУ). Сторінка в соціальній мережі: https://vk.com/agrarka_production