ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжнародна наукова конференція “Онтогенез – стан, проблеми та перспективи вивчення рослин в культурних та природних ценозах”

 Організаторами конференції виступили: Міністерство освіти і науки України, Ботанічний сад Академії наук Республіки Молдова, Поморська академія в Слупську (Польща), НДІ рільництва та овочівництва, м. Нові Сад (Сербія), Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка НАН України, Інститут рису НААН України, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет».

Мета конференції – оприлюднення результатів досліджень, обмін науковою інформацією та досвідом, налагодження та розширення наукових контактів серед учених різних країн.

Програма конференції передбачала пленарні та секційні виступи, проведення круглого столу ознайомлення із науковими досягненнями регіону, відвідування Інституту рису НААНУ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тематична виставка наукової літератури бібліотеки ХДАУ

Тематика конференції (напрямки роботи секцій):

1. Рослинні ресурси та дослідження біологічного різноманіття.

2. Сучасні системи  землеробства та агротехнології.

3. Раціональне використання ґрунтових ресурсів.

4. Агробізнес України та Світу.

В конференції прийняли участь науковці з України, Польщі, Молдови, Румунії, Сербії, Азербайджану. В своїх наукових доповідях вчені представили результати роботи 37 установ.

 

Результатом роботи конференції є видання збірника тез доповідей, який отримали учасники конференції. Крім того, матеріали конференції будуть опубліковані в черговому випуску збірника “Таврійський науковий вісник”, який видається під грифом ВАК України. Також кожен з учасників отримав сертифікат міжнародного зразка про участь в конференції.

Автор: Мринський І.М. декан агрономічного факультету