ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота експертної комісії з проведення акредитаційної експертизи на кафедрі менеджменту організацій

Робота експертної комісії з проведення акредитаційної експертизи на кафедрі менеджменту організацій

15 червня 2016 року продовжила роботу експертна комісія з проведення акредитаційної експертизи напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» та спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування» у складі:

  1. Голова експертної комісії – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу Житомирського національного агроекологічного університету, заслужений діяч науки і техніки України Зіновчук Віталій Володимирович.
  2. Член експертної комісії - доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України Ларіна Ярослава Степанівна.

Експертна комісія продовжила вивчення відповідності стану забезпечення ДВНЗ «ХДАУ» Ліцензійним умовам надання освітніх послуг у сфері вищої освіти та державним вимогам до акредитації (напрям підготовки 6.030601 «Менеджмент» та спеціальність 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»).

Експертам надано можливість ознайомитися з усією необхідною документацією щодо діяльності університету. Вивчається документація випускової кафедри менеджменту організацій та інших кафедр університету, задіяних у підготовці фахівців у галузі управління. Аналізується кадрове, навчально-методичне, інформаційне, матеріально-технічне забезпечення навчального процесу, наукова робота НПП, практична підготовка студентів. Здійснюється аналіз змісту пакетів ККР. Вивчається зміст контрольних завдань, включених до ККР.

 

 Перевірка змісту та оформлення дипломних магістерських робіт студентів, курсових робіт, звітів з навчальних та виробничих практик тощо.

 

 

Продовжуються заміри залишкових знань студентів освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» з навчальних дисциплін.

 

Членами експертної комісії Міністерства освіти і науки України підготовано  експертні висновки про підсумки проведення акредитаційної експертизи напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» та спеціальності 8.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»

 

 

 

 

Висновки експертної комісії

 

 Автор: д.е.н., проф. Соловйов І.О.