ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перший день роботи експертної комісії на кафедрі екології та сталого розвитку

14 червня 2016 року на кафедрі екології та сталого розвитку факультету рибного господарства та природокористування розпочала свою роботу експертна комісія Міністерства освіти і науки України по акредитації бакалаврів і магістрів з напряму підготовки, спеціальності 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансованого природокористування», 8.04010601 «Екологія та охорона навколишнього середовища».

  

 Експертна комісія ознайомились з матеріально-технічною базою ДВНЗ «ДАУ» та факультету рибного господарства та природокористування, аудиторним та лабораторним фондом та обладнанням. Перевірили методичне забезпечення кафедри та прийняли участь у відкритті «Ресурсного центру зі сталого місцевого розвитку».

 

 

Провели комплексні контрольні роботи (зрізи знань) з трьох нормативних дисциплін навчального плану зі студентами 2,4,5 курсів, згідно графіку проведення ККР.

 

 

Переглянули навчально-методичне забезпечення (навчально-методичні комплекси дисциплін) кафедри, курсові, бакалаврські та магістерські роботи.

Автор: Стратічук Н.В.