ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

12 травня 2016 року проходила учбова практика студентів 2 курсу біолого-технологічного факультету

12 травня 2016 року згідно навчального плану, проходила учбова практика студентів 2 курсу біолого-технологічного факультету на базі Інституту тваринництва степових районів ім. М. Ф. Іванова „Асканія – Нова” Чаплинського району Херсонської області.

В рамках даного заходу була організована та проведена Всеукраїнська семінар-нарада «Інноваційний розвиток вівчарства у ринкових умовах» з виставкою та реалізацією племінного поголів’я овець.

 

У зазначеному заході взяли участь: директор Департаменту тваринництва Міністерства агропромислового розвитку та продовольства України – Кваша М.М., академік-секретар Відділення зоотехнії Національної академії аграрних наук України – Гладій М.В., заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації – Степанова М.М., спеціалісти Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, науковці Інституту тваринництва степових районів ім. М.Ф.Іванова «Асканія-Нова», а також Херсонського державного аграрного університету.

Проведено виставку племінного поголів’я овець асканійської тонкорунної породи таврійського типу, асканійської м'ясо-вовнової з кросбредною вовною, асканійської каракульської порід овець, а також помісі асканійської м'ясо-вовнової з дорпером та асканійської м'ясо-вовнової з текселем. Також була організована виставка технологічного обладнання, кормів, ветпрепаратів для вівчарства та виробів з вовни.

  

Останнім етапом виїзного практичного заняття була екскурсія по заповіднику ім. Ф.Є. Фальц – Фейна.