ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзна робота кафедри генетики та розведення с.-г. тварин ім..В.П.Коваленка на базі ДП ДГ «Асканійське» Чаплинського району Херсонської області

7 квітня 2016 року згідно до плану реалізації міжнародного проекту ECOIMPACT  ("Adaptive learning environment for competence in economic and societal impacts of local weather, air quality and climate"), робоча група проекту у складі: керівник професор Нежлукченко Т.І та представників - доцентів Папакіної Н.С., Кушнеренко В.Г., Нежлукченко Н.В., Корбич Н.М.  розпочала роботу на базі ДП ДГ «Асканійське» Каховського району Херсонської області.

 

Було проведено зустріч із керівником підприємства – Найдьоновою Вірою Опанасівною, працівниками галузі тваринництва підприємства: зоотехніком-селекціонером Носковою А.М.,  головним зоотехніком Дубинським О.Л. та ветеринарним лікарем Капустіним Ю.В.

 

Під час зустрічі були узгоджені основні кроки реалізації проекту на базі ДП ДГ «Асканійське», та визначені галузі тваринництва у яких буде проведено практичну оцінку впливу змін кліматичних та погодних умов на показники відтворення, продуктивності тварин.

  

Також було проведено преговори про кроки реалізації державної дослідницької роботи за тематикою «Комерціалізація селекційної роботи з вівцями із урахуванням впливу кліматичних та антропогенних чинників».