ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулась перша екскурсія студентів біолого - технологічного факультету на комбікормовий завод ТОВ «Агрозоосвіт» у м. Нова Каховка.

Дана екскурсія була організована для кращого вивчення та засвоєння знань з дисципліни «Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві»

Як зазначив директор ТОВ «Агрозоосвіт» Антонов Сергій Іванович, це був прем’єрний показ сучасного комбікормового заводу у м. Нова Каховка. Дана компанія - виробник  високоякісних та екологічно чистих кормів для тваринництва. З моменту заснування (в 2009 році) компанія пройшла декілька етапів розвитку, від невеликих обсягів виробництва до одного з лідерів національного ринку виробництва кормів для тварин. На базі сучасних технологій виробляється понад 30 видів збалансованих біологічно цінних продуктів для годівлі тварин та птиці.

Він зазначив, що надалі подібні заходи для студентів стануть регулярними: «Ми показуємо студентам, які навчаються на 3 курсі, технологічні лінії підприємства, розповідаємо про можливості проходження практики, працевлаштування молодих спеціалістів, і відповідно, вони самі вирішують, на скільки дійсно це їм цікаво.

Компанія готова брати на практику найкращих студентів і, відповідно, далі їх працевлаштовувати»,- каже представник компанії.

Почалась екскурсія традиційно, з проходження інструктажу по техніці безпеки, після чого студентам провели повноцінну екскурсію в кожному цеху заводу згідно технологічного процесу.

Студенти-технологи були задоволені, проявляли зацікавленість, задавали питання та занотовували відповіді на них, то ж мета екскурсії – набуття практичних знань та закріплення теоретичних вмінь на виробництві була досягнута. 

Викладачі кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції к.с.-г.н., доц. Чернишов І.В., к.с.-г.н., ас. Левченко М.В.

ФОТОЗВІТ ІЗ ПРАКТИЧНОГО ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ КОМБІКОРМОВОГО ЗАВОДУ ТОВ «АГРОЗООСВІТ»