ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати співпраці факультету рибного господарства та природокористування Херсонського державного аграрного університету з Поморською Академією

28 березня 2016 року була проведена конференція для студентів та викладачів ФРГП щодо обміну досвідом, враженнями та з перспективами подальшої співпраці з академією відповідно до Угоди про співпрацю між Херсонським державним аграрним університетом (Україна) та Поморською академією (Польща). 

Студенти факультету рибного господарства та природокористування з жовтня 2015 р. по січень 2016 р. відповідно до програми семестрового обміну проходили курс навчання за напрямом підготовки 6.040106 ”Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” в Інституті біології та охорони довкілля Поморської академії (м. Слупськ, Польща).

Студенти Сапронова Олександра, Курач Оксана, Абровіт Юлія, Мельник Ілона, Сапога Олексій та Пєтухов Максим були запрошені на безкоштовне навчання та проживання. Вони поділилися своїми враженнями зі студентами молодших курсів факультету.

 

Головний корпус Поморської академії

  

Вони відмітили теплий, дружній прийом польських колег, високий рівень професіоналізму та компетентності при підготовці майбутніх фахівців в Поморській академії, європейський рівень забезпечення приладами та обладнанням навчального процесу, надзвичайну красу сусідньої держави, можливість подорожувати Європейськими країнами.

 

На даний момент (з 1.02.2016 р. по 1.07.2016 р.) за програмою семестрового обміну 2-го семестру за напрямом підготовки ”Лісове та садово-паркове господарство” на навчанні в Інституті Охорони довкілля Поморської академії перебуває студентка 1-го курсу Шпилька Валентина.

 

Місто Слупськ, Польща

 З 1 лютого 2016 року в Поморській академії також навчаються дві студентки-екологи ОР ”бакалавр” Кураш Валерія та Аліна Бегларян в межах програми отримання двох дипломів (державного українського та польського європейського зразку).