ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

У ХДАУ відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів – членів Малої академії наук України

 16 лютого 2016 року в Херсонському державному аграрному університеті відбувся другий (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2015-2016 навчальному році.

На заключному етапі в нашому університеті були представлені роботи учнів наукових секцій: «Кліматологія та метеорологія», «Гідрологія», «Зоологія та ботаніка», «Лісознавство», «Екологія», «Охорона довкілля та раціональне природокористування», «Агрономія», «Ветеринарія та зоотехнія», «Селекція та генетика», «Філософія», «Теологія, релігієзнавство та історія релігії», «Мікро- та макроекономіки», «Фінансів, грошового обігу і кредиту», «Економічної теорії та історії економічної думки», «Астрономії та астрофізики», «Аерофізики та космічних досліджень», «Електроніки та приладобудування», «Інформаційно-телекомукаційні системи та технології», «Аві- та ракетобудування, машинобудування та робототехніка», «Науково-технічна творчість та винахідництво», «Технологічних процесів та перспективних технологій», «Екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження», «Матеріалознавства», «Комп’ютерних систем та мереж», «Технологій програмування», «Безпеки інформаційних та телекомунікаційних систем, баз даних та систем штучного інтелекту», «Іnternet-технологій та web-дизайну», «Мультимедійних систем, навчальних та ігрових програм». В роботі секцій прийняли участь 99 учнів з м. Херсон та Херсонської області.

Бажаємо успіхів переможцям другого (обласного) етапу конкурсу на третьому всеукраїнському етапі!

  

Учасники Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2015-2016 навчальному році

  

Привітальне слово до учасників конкурсу-захисту від ректора, доктора с.-г. наук, професора Базалія В.В.

 

Учасники другого (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів – членів Малої академії наук України у 2015-2016 навчальному році. Наукові секції «Агрономія»; «Ветеринарія та зоотехнія»; «Селекція та генетика»