ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Рада молодих вчених ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» провела чергові збори

Підвищення престижу наукової діяльності, підтримка й заохочення талановитої молоді до участі в наукових проектах є одним із ключових завдань Ради молодих вчених нашого університету.

Ось чому сьогодні значну увагу приділено популяризації науки, активному залученню молоді до проведення перспективних досліджень. Звітові за проведену роботу у 2015 році, ухваленню важливих організаційних рішень, обговоренню перспектив подальшого розвитку були присвячені збори активу, що відбулися 24 лютого 2016 року.

У засіданні Ради молодих вчених ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» приймали участь проректор із наукової роботи Федорчук М. І., голова ради Грановська В. Г., голови підсекцій Кутіщев П. С., Левченко М. В., Макуха О. В., Руснак А. В., Жмак Д. В.

Результатом засідання є ухвалення положень щодо підтримки наукової діяльності молодих учених; посилення організаційної та інформаційної допомоги; залучення осіб, які навчаються у вищому навчальному закладі до науково-дослідницької роботи; активізації участі в конференціях, семінарах, конкурсах молодих учених; організації циклів лекцій провідних учених та фахівців у профільних напрямах досліджень наукового сектору нашого університету; сприяння та мотивування обдарованих представників молодих науковців до участі у міжнародних проектах та грантових програмах.