ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

«Південний агропромисловий ярмарок «Фермер-2016»

 

 

Учасники ярмарку представили різноманітну продукцію: від насіннєвого матеріалу до спеціалізованої техніки для виробництва плодоовочевої та баштанної продукції, а також засоби захисту рослин та пакувальну тару.

Крім того, зазначену виставку відвідали заступник голови Херсонської облдержадміністрації - Шепелєв Ігор Олександрович та Директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА - Паливода Олександр Миколайович, які привітали учасників і гостей, подякувавши їм за представлену продукцію, що надало можливість сільгоспвиробникам ознайомитися з новітніми досягненнями науки та техніки у сферах виробництва та збереження продуктів харчування і сільськогосподарської продукції, а зацікавленим сторонам - заключити вигідні контракти.

У рамках заходу відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи збуту вітчизняної сільськогосподарської продукції на внутрішніх і зовнішніх ринках». Участь у роботі конференції взяли представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, науки та освіти, проекту Агроінвест USAID, сільгоспвиробники, фермери, підприємства-постачальники та потенційні покупці (споживачі) вказаної вище продукції.