ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

14 лютого цілий світ святкує найромантичніше свято «День закоханих».

Наш університет представляла пара молодих, цікавих, романтичних та життєрадісних студентів – Фесенко Єлизавета та Пономаренко Єгор. Вони дуже гарно підготувалися, активно приймали участь в імпровізаціях, не соромилися бути смішними, проявили максимум своєї індивідуальності та креативності і гідно здобули почесне ІІ місце.

Зі слів самих учасників, вони зовсім не засмутилися, через те, що не перемогли. Окрім гарних подарунків, вони отримали масу задоволення від самого конкурсу, процесу підготовки та спілкування з іншими парами, а також зарядилися позитивними емоціями.

Від глядацької зали, наша пара отримувала особливу підтримку так, як вболівати за них пришли, не тільки рідні, друзі та велика кількість студентів, а й викладачі та ректор нашого університету – Базалій Валерій Васильович. Протягом всього конкурсу група підтримки зустрічала їх на сцені бурхливим оваціями, щирими емоціями, заряджала силами та впевненістю в собі.

З поміж великої кількості творчих номерів, надзвичайно ніжно виконала музичну композицію та гідно представила наш університет талановита Манан Анжела, студентка факультету рибного господарства та природокористування. За що, ми щиро вдячні їй та бажаємо подальшого творчого та особистого розвитку.
В день цього свята дуже вдало підходить крилатий вираз: «Коли дійсно солодко, то цукор нідочого».  Хочемо побажати нашій парі та всім закоханим нашого університету, світлих почуттів, взаєморозуміння, щирого та чистого кохання.