ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Ліцеїсти щедрували у ХДАУ

Святкування Старого Нового року – 2016 виявилося напрочуд вдалим. Вихованці навчально-виховного комплексу «Школа-ліцей журналістики, економіки та права» (ліцей №29) колядували та щедрували у Херсонському державному аграрному університеті.

Ліцеїсти підготували цілу святкову програму - співали запальні пісні, на кшталт «Щедрий вечір», «Колядниця», розповідали вірші з нагоди свята, навіть зробили справжню Різдвяну зірку.

«Діти такі молодці, що завітали до нашого ВУЗу. Вони так весело та запально співали, вітали нас із Новим роком, Різдвом Христовим та Старим Новим роком. Ми завжди раді таким юним і талановитим колядникам», - сказав перший проректор ХДАУ, депутат Херсонської міської ради Юрій Кирилов.

За свої таланти учні ліцею №29 отримали солодкі подарунки. «Старий Новий рік – це свято, коли можна від душі наспіватися колядок та щедрівок, отримати задоволення, підняти настрій дорослим та ще й отримати цукерки. Дякую за цей чудовий день», - поділилася учениця навчально-виховного комплексу Єва Бредулова.