ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Бібліотека – завжди відкрита для спілкування

З метою підвищення рівня знань, умінь студентів користуватися науковою літературою та ефективно використовувати існуючий літературний потенціал у відділенні Наукової бібліотеки корпусу водного господарства, будівництва та землеустрою відбулася екскурсія студентів 4 курсу факультету ВГБЗ за напрямом підготовки «Геодезія, картографія та землеустрій», під керівництвом к.е.н. Дудяк Наталії Василівни та асистента Лавренко Наталії Миколаївни.

 Екскурсію провела завідуюча відділом Гайдак Маріанна Анатоліївна, яка ознайомила студентів з побудовою каталогу пошуку необхідної наукової інформації та нагадала правила користування електронним каталогом Наукової бібліотеки Херсонського ДАУ.

Маріанна Анатоліївна представила до уваги студентів нові підручники, навчальні посібники та наукову літературу  з питань управління земельними ресурсами, які стануть у пригоді під час навчання та написання бакалаврських та магістерських кваліфікаційних проектів.  Цікавою новиною також стала підписка бібліотеки на науковий журнал «Землевпорядний вісник», який є вагомою складовою в отриманні сучасної інформації щодо сьогоденної ситуації в галузі землеустрою.

У ході екскурсії студентів запросили відвідати сховище наукової та художньої літератури, яке складається з двох поверхів. Кожний книжковий стелаж у сховищі відповідає певній тематиці, що полегшує пошук необхідних матеріалів.

Загальноосвітня екскурсія до Наукової бібліотеки вийшла цікавою та корисною, ознайомивши студентів з можливістю вивчення нових матеріалів та давши напрямки пошуку необхідної літератури.

Нагадуємо, що доступ до Електронного каталогу Наукової бібліотеки Херсонського державного аграрного університету  знаходиться за адресою: www.ksau.ks.ua:8087