ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Конкурс-виставка «Дари осені - 2015».

З давніх – давен восени, коли землю вкриває жовте листя, коли зібрано врожай, а комори та стодоли заповнені збіжжям, ми відзначаємо Свято працівників сільського господарства.

До дня працівника сільського господарства студентські колективи факультетів ХДАУ підготували конкурс-виставку «Дари осені - 2015».

Конкурс-виставка проводилася 12 листопада 2015 року на базі Херсонського державного аграрного університету.

До участі у виставці-конкурсі також були запрошенні учні загальноосвітніх шкіл, профтехучилищ, гуртківці позашкільних навчальних закладів.

Роботи та продукція представлені на виставку-конкурс оцінювало журі затверджене оргкомітетом. При підведені підсумків журі звернуло увагу на відповідність тематики, естетичний вигляд робіт, асортимент продукції.

За підсумками конкурсу, журі відзначило переможців грамотами, подяками та сувенірами.

В номінації «Креативне рішення. Нетрадиційний підхід і майстерність розкриття теми» у квітковій композиції «Дари осені-2015» нагороджено факультет рибного господарства та природокористування.

В номінації «Любов до рідної Альма-матері ХДАУ та національні елементи" у квітковій композиції «Дари осені-2015» нагороджено біолого- технологічний факультет.

В номінації «Творча індивідуальність» у квітковій композиції «Дари осені-2015» нагороджено агрономічний факультет.

В номінації «Живі акварелі та картини» у квітковій композиції «Дари осені-2015» нагороджено економічний факультет.

В номінації за «Відповідність тематики у квітковій композиції «Дари осені-2015» нагороджено факультет водного господарства, будівництва та землевпорядкування.

 

В конкурсі ярмарок-продаж «Дари осені – 2015» за 1 місце нагороджено агрономічний факультет. За 2 місце нагороджено біолого-технологічний факультет. За 3 місце нагороджено факультет рибного господарства та природокористування.

 

В окремій номінації «Кондитерська майстерність» відзначений економічний факультет з широким асортиментом смачної випічки.

В номінації «Неординарність та творчий підхід до організації заходу» нагороджується факультет водного-господарства, будівництва та землевпорядкування.

 

Художні колективи ЦКМ взяли участь у святковому концерті до Дня працівників сільського господарства.

 

Сільське господарство годує нас усіх,

Усіх кого любим, старих і молодих.

Без їжі нам не вижить у нашому житті,

І праця в вас найкраща, хоча і на землі!

Спасибі вам за те, що пораєтесь в полі,

Ми дякуємо вам, за ваші, за мозолі.

І всі ми вас вітаєм, із професійним святом,

Любові вам даруєм, і радості багато!