ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

РОЗШИРЕННЯ СПІВПРАЦІ ЩОДО ПОКРАЩЕННЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ «ГЕОДЕЗІЯ, КАРТОГРАФІЯ ТА ЗЕМЛЕУСТРІЙ»

Очолив засідання голова НМК – д.е.н., доцент Яремко Ю.І., в присутності секретаря НМК – к.е.н., доцент Дудяк Н.В. і всіх членів навчально-методичної комісії: д.с.-г.н., професора Морозова О.В., к.с.-г.н., професора Морозова В.В., к.с.-г.н., доцента Мацко П.В., к.с.-г.н., доцента Бабушкіної Р.О., асистента Романчі А.С., асистента Куракової Л.Г.

 

В ході засідання науковцями був проведений аналіз незалежного заміру знань студентів в минулому році та проведено ознайомлення з методикою розробки засобів діагностики, що ґрунтується на таксономії Блума.


 Наталія Станіславівна обґрунтувала основні принципи та вимоги щодо оновлення складу тестових питань та розподілення завдань відповідно категорій складності.

Головою та членами НМК було прийняте рішення щодо підвищення результату незалежного заміру знань студентів напряму підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій» в необхідності оновлення існуючих тестових завдань з дисциплін та покращенню основ підготовки до тестування  здобувачів вищої освіти ступеня «бакалавр».