ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МАГІСТРІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЗЕМЛЕУСТРІЙ ТА КАДАСТР»

На факультеті водного господарства, будівництва та землеустрою 28 жовтня 2015 року відбулась студентська наукова конференція з представлення та обґрунтування тем магістерських кваліфікаційних проектів для студентів 5 курсу спеціальності «Землеустрій та кадастр».

Відкрив конференцію декан факультету д.е.н., доцент Яремко Ю.І., який відзначив значущість вибору тем магістерських кваліфікаційних проектів у підготовці майбутніх фахівців та наголосив на важливості та актуальності проведення подібних наукових конференцій.

В складі комісії були присутні:

-         Яремко Юрій Іванович – доктор економічних наук, доцент, декан факультету ВГБЗ.

-         Мацко Петро Володимирович – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру.

-         Морозов Володимир Васильович - кандидат сільськогосподарських наук, заступник декана з наукової роботи.

-         Бабушкіна Руслана Олександрівна - кандидат сільськогосподарських наук, доцент, заступник декана з виховної роботи.

-         Морозов Олексій Володимирович - доктор сільськогосподарських наук, професор.

-         Дудяк Наталія Василівна – кандидат економічних наук, доцент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру.

-         Куракова Лариса Германівна – асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру.

На конференції була присутня представник ДУ «Науково-методичного центру інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта»  Орленко Наталії Станіславівни яка взяла участь в обговоренні питань які студенти хочуть розкрити в своїх магістерських дипломних кваліфікаційних проектах.

Студенти представили теми своїх майбутніх кваліфікаційних проектів, обґрунтували актуальність на сьогодення обраного наукового напрямку, зазначили мету  та поставленні завдання. 

Протягом конференції всі присутні активно обговорювали обрані теми для магістерських кваліфікаційних проектів та висловлювали свої думки щодо актуальності обраних напрямків роботи.