ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Почни кар'єру з МХП!

ПАТ «Миронівський хлібопродукт» — лідер агропромислового виробництва України, при формуванні штату працівників в першу чергу робить ставку на молодих спеціалістів.

Структуру компанії створено за системою вертикальної інтеграції бізнесу, де рослинництво — основа всіх подальших виробничих процесів, які завершуються виробництвом продукції «Наша Ряба», «Легко» та інших торгівельних марок.

МХП – один з небагатьох холдингів в Україні, який надає можливість студентам вперше застосувати свої теоретичні навички на практиці.

Для наших студентів завжди є можливість пройти виробничу практику на найсучаснішому обладнанні, а випускникам – стажування з подальшим працевлаштуванням.

На період проходження практики кожному студенту безпосередній наставник розробляє індивідуальний план, який дозволить максимально розкрити потенціал практиканта та дасть повну уяву про практичний бік обраної професії.

Було оголошено подяку нашим студентам, що проходили практику цього літа у ПрАТ «Оріль-Лідер» Дніпропетровської області, за відповідальність та жагу до практичних навичок Гаран Любові, Лук’янчук Світлані, Гараєву Артему, Гойді Галині та Кривому Владиславу. 

Окрім того, студенти, які проявлять себе найкраще, мають можливість отримати цінний подарунок за умовами участі у мотиваційній програмі «Кращий практикант», нагородження відбувається кожні півроку.

Таким чином, за даною програмою, за результатами роботи на підприємстві ПрАТ «Оріль-Лідер», нагороджено цінним подарунком - IPad, студентку 4 курсу біолого-технологічного факультету Гаран Любов.

 І найголовніше – перемога у конкурсі гарантує робоче місце в команді професіоналів МХП!

По закінченню зустрічі із студентами, які виявили бажання пройти виробничу практику та стажування було проведено низку індивідуальних співбесід із налагодженням контактів.

Тож, ПАТ «Миронівський хлібопродукт» чекає нових практикантів та стажерів з подальшим працевлаштуванням!