Співпраця науки та бізнесу: візит викладачів Херсонського державного аграрно-економічного університету до компанії H. & J. Brüggen KG (Німеччина)
У межах поїздки делегації представників Херсонської області до Федеративної Республіки Німеччина, до складу якої увійшли науково-педагогічні працівники Херсонського державного аграрно-економічного університету – Олеся РЕВТЬО, Ірина СОКОЛОВСЬКА та Андрій ШЕПЕЛЬ, – відбулася важлива зустріч із керівництвом компанії H. & J. Brüggen KG у місті Любек (федеральна земля Шлезвіг-Гольштейн).
Нашу делегацію особисто зустрів власник підприємства Йохан Брюгген (Jochen Brüggen), який ознайомив учасників із багаторічною історією компанії. Родинне підприємство, засноване у 1868 році, у 2018 році відзначило 150-річчя своєї діяльності та нині управляється вже четвертим поколінням власників.
Під час візиту делегація мала змогу ознайомитися з технологічними процесами виробництва сухих сніданків та енергетичних батончиків. Щороку на підприємстві переробляється близько 170 тисяч тонн зерна вівса, пшениці та кукурудзи.
Компанія H. & J. Brüggen KG є провідним виробником продукції під власною торговою маркою, що спеціалізується на виготовленні високоякісних сухих сніданків. У п’яти філіях компанії, розташованих у чотирьох країнах, працюють близько 2000 професіоналів, які забезпечують споживачів усього світу поживною та смачною продукцією.
Після екскурсії делегація повернулася до конференц-зали, де відбулося обговорення результатів зустрічі та обмін враженнями. На завершення пан Йохан Брюгген запропонував зробити спільне фото на згадку, яке стало символом партнерської взаємоповаги та дружньої атмосфери.
Херсонський державний аграрно-економічний університет щиро дякує уряду федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн та власнику компанії H. & J. Brüggen KG Йохану Брюггену за теплий прийом, плідну співпрацю та можливість ознайомитися з досвідом одного з провідних підприємств харчової промисловості Європи.








Автор: Андрій ШЕПЕЛЬ







