ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Агрономії» 2014-2015 навчального року

 Другий етап олімпіади включав виконання теоретичних (письмових) завдань, практичних робіт з дисциплін «Агрохімія», «Захист рослин», «Землеробство», «Кормовиробництво», «Рослинництво» та «Селекція і насінництво». Оцінювання на всіх етапах виконувалось за бальною системою, розробленою оргкомітетом.

До участі у II етапі олімпіади допускалися студенти, які посіли призові місця на І етапі олімпіади у вищому навчальному закладі, де вони навчаються.

До Миколаївського національного аграрного університету відбула делегація нашого університету у складі: Грідякіна Анжеліка (5 курс), Гребінь Катерина (4 курс), Капцош Марина (4 курс), Масюков Владислав (4 курс), Коньков Віктор (4 курс) на чолі з проректором з наукової роботи, доктором с.-г. наук, професором Федорчуком Михайлом Івановичем.

В індивідуальній першості студент 4 курсу агрономічного факультету Масюков Владислав отримав диплом ІІІ ступеню. Конькова Віктора (4 курс) відмічено за кращі практичні навички з дисципліни «Рослинництво». Інші учасники нашої команди – Грідякіна Анжеліка (5 курс), Гребінь Катерина (4 курс) та Капцош Марина (4 курс) отримали грамоти за активну участь в олімпіаді. Вітаємо учасників олімпіади з перемогою!

 

Делегація Херсонського державного аграрного університету

 

На відкритті олімпіади з «Агрономії»

 

 Під час практичної частини олімпіади

 

 

 

                

 

Після підведення підсумків олімпіади