Фахове переодчне видання «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Пропонуємо ознайомитись з короткими відомостями про фахові періодичні видання (категорії А, Б) за напрямками підготовки у Херсонському державному аграрно-економічному університеті.
https://lib.mnau.edu.ua/02_periodicals.html. https://animalscience.com.ua/uk)
«Тваринництво та технології харчових продуктів» – це рецензований журнал із відкритим доступом, присвячений публікації новаторських досліджень та інноваційних досліджень у взаємопов’язаних галузях науки про тварин і харчових технологій. Сфера діяльності журналу охоплює широкий спектр тем, що стосуються тваринництва, включаючи розведення, ріст, відтворення тварин, їхнє здоров’я та благополуччя, а також сталий розвиток галузі. Окремо висвітлюються питання харчових технологій, зокрема застосування наукових і технологічних досягнень для виробництва продуктів харчування та оцінки якості продуктів харчування.
Фахова реєстрація: журнал включений до категорії «Б» Переліку наукових фахових видань України (наказ МОН України № 409 від 17 березня 2020 року). Галузь наук: сільськогосподарські. Спеціальності: 181 - харчові технології, 204 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, 207 - водні біоресурси та аквакультура.
Журнал індексується в міжнародних наукометричних базах даних Іndex Copernicus (Польща), Google Scholar та CrossRef - (попередняназва CrossRef )
Як подати публікацію в цей журнал: https://animalscience.com.ua/uk/publication-terms
Архів номерів за 2013 –2025 роки: https://animalscience.com.ua/uk/archive
Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ.