ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Свято в університеті - «Ярмарок вакансій»

22 квітня в актовому залі Херсонського державного аграрного університету було гамірно і людно. В університеті проводився «Ярмарок вакансій» - зустріч працедавців зі студентами та випускниками університету. Мета такої зустрічі - надання інформаційно-консультативних послуг випускникам університету для їхнього успішного працевлаштування та соціальної адаптації.

 

Подібні зустрічі проводяться вже не вперше. Цього разу для участі в «Ярмарку вакансій» були запрошені представники: міського Центру зайнятості – Алькіна Л.П., Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА, «Райффайзен Банк Аваль» - Бондаренко А.Г., компанії «Agrofusion» - Писарєва К.Г., які є потенційними працедавцями для наших випускників.

 

Відкриваючи «Ярмарок вакансій» ректор університету В.В.Базалій у своєму виступі подякував усім присутнім за участь у роботі заходу. Він зазначив, що подібні міроприємства є корисними і допомагають працедавцям та молодим фахівцям краще розуміти один одного  при вирішенні проблем працевлаштування.

Підприємства і організації, зацікавлені у працевлаштуванні перспективних студентів і молодих фахівців, представляли свої пропозиції. На їх думку, студентам необхідно приділяти більше уваги вивченню іноземних мов, сучасних інтенсивних технологій виробництва сільськогосподарської продукції, інформаційних технологій.

 

Під час проведення таких заходів усі бажаючі мають можливість ознайомитись з організаціями, які беруть участь у заході, розглянути запропоновані вакансії, підібрати роботу відповідно до своєї спеціальності. Студенти та випускники можуть залишити своє резюме та заповнити анкети для подальшої співпраці з організаціями-працедавцями в ауд. 85.

Бажаємо нашим випускникам успіхів в подальшому вдалому працевлаштуванні!

Л.О. Бойко, заст. декана ЕФ з питань працевлаштування