ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з біології (секція «Біологія рослин») 2014-2015 навчального року

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №1506 від 23 грудня 2014 року «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2014/2015 навчальному році» Миколаївський національний аграрний університет було призначено базовим вищим навчальним закладом освіти для проведення другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2014-2015 навчального року з дисципліни «Біологія» за напрямом «Біологія рослин» серед аграрних ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації.

Другий етап олімпіади включав виконання теоретичних (письмових) завдань, практичних робіт та комп'ютерного тестування з дисциплін «Фізіологія рослин», «Генетика», «Ботаніка» та «Мікробіологія». Оцінювання на всіх етапах виконувалось за бальною системою, розробленою оргкомітетом.

До участі у II етапі олімпіади допускалися студенти, які посіли призові місця на І етапі олімпіади у вищому навчальному закладі, де вони навчаються.

В індивідуальній першості студентка 2 курсу агрономічного факультету Йоенко Ірина відмічена за кращі практичні навички з фізіології рослин, а студент 3 курсу Корчан Антон відмічений за кращі практичні навички з мікробіології з основами вірусології. Вітаємо учасників олімпіади!