ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Майстер-клас з кейтерингового обслуговування

Ідея доставки їжі за місцем вимоги уже давно і швидко стала популярною в усьому світі. Кейтеринг-індустрія (з англ. cater – постачати провізію) особливо розвивається в наш буремний час, намагаючись дарувати людям свободу і комфорт під час важливих моментів їхнього життя.

Не залишаються осторонь сучасних тенденцій і студенти ХДАЕУ спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа – в останній день весни вони долучилися до майстер-класу з кейтерингового обслуговування від компанії “Barbaris” (м. Кропивницький).

Разом із власницею бізнесу Наталею Гайченя майбутні ресторатори поринули у мистецтво кейтерингу: розібралися з тонкощами підготовчого етапу та особливостями обслуговування груп під час ділових заходів.

Зосередилися на головному: як взяти на себе всі організаційні турботи, щоб замовник послуги зміг без стресу та зайвих переживань насолоджуватися моментом, не витрачаючи при цьому свій час.

Тому завжди вдячні професіоналам, які діляться частинкою свого досвіду з майбутніми фахівцями індустрії гостинності. Завдяки вам наші студенти уже конкурентоспроможні на ринку праці, їх цінують і запрошують найкращі заклади готельно-ресторанного бізнесу.

Безмежно вдячні всім, хто стоїть на захисті нашої країни!!!

Автор: Вікторія ДУГА – старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу