ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Конкурс наукових робіт

 Студенти 5 курсу економічного факультету Стрілецька І.А., Арефєва П.О. та Янишевський О.М. стали переможцями першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у галузі науки «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» у 2014/15 навчальному році, який був проведений у грудні 2014 р. у Херсонському державному аграрному універститеті.

Другий тур конкурсу проводився на базі Київського національного торговельно-економічного університету в два етапи:

І етап – рецензування робіт членами галузевої конкурсної комісії (19 лютого 2015 р.);

ІІ етап – підсумкова науково-практична конференція (25 березня 2015р.)

На І етапі за результатами рецензування визначено 36 найкращих робіт із 146 поданих, автори яких були запрошені до участі у підсумковій науково-практичній конференції 25 березня для презентації та захисту роботи. До числа запрошених ввійшли і дві роботи наших студентів Стрілецької І.А. (науковий керівник к.е.н., доцент Шепель І.В.) та Ареф’євої П.О. (науковий керівник к.е.н., доцент Скрипник С.В.).

Презентація та захист наукових робіт відбувався на секційних засіданнях. Автори наукових робіт продемонстрували глибокі теоретичні знання з обліку, аналізу та аудиту, інноваційний підхід до вирішення окремих наукових проблем та креативність мислення. Під час роботи секцій тривало жваве обговорення наукових здобутків студентів.

 

Визначення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» у 2014/15 навчальному році відбувалось за результатами обох етапів ІІ туру, загальною сумою балів, які виставили члени галузевої конкурсної комісії під час рецензування та захисту наукових робіт.

Наші студентки Стрілецька І.А. та Ареф’єва П.О.Всі були відзначені дипломами ІІІ ступеня. Поздоровляємо наших переможців та бажаємо їм творчих успіхів у подальшому.