ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

23 квітня - Всесвітній день книг і авторського права !

       Всесвітній день книг та авторського права  – відзначається щорічно 23 квітня, починаючи з 1996 року. Всесвітній день було проголошено на 28-й сесії ЮНЕСКО 15 листопада 1995 року  (Резолюція № 3.18).

Відзначте це свято з нами!

Наукова бібліотека ХДАУ запрошує Вас відвідати книжкову виставку

"Закрита книгакаміньвідкрита книгаптах!"

 (гол. корп., читальна зала).

           

Також нагадуємо що бібліотека проводить постійну доброчинну акцію

"Подаруй бібліотеці книгу"

            Звертаємось до науковців, співробітників, аспірантів та студентів - до всіх, кому не байдужа доля науки, освіти та культури: дайте нове життя вашим книгам та зібранням! Подаровані вами книги стануть відчутним джерелом поповнення фонду.

            Ми готові з вдячністю донести до наступних поколінь зібрані у ваших особистих бібліотеках наукові праці, монографії, тематичні колекції видань, довідкову та художню літературу, електронні видання.

            Ми вдячні тим читачам, які вже подарували бібліотеці свої книги та особиста подяка найбільш активним учасникам акції: Федорчуку М.І., Танклевській Н.С., Ряполовій І.О., Соловьову І.О., Улицькій Т.П., Губі М.І., Шевченку В.Ю., Петрової А.Г., Грановській Л,М., Васильченку Т.С., Фещук К.А., Вовченку Б.О., Воцелку С.О., Король Т.О. Завдяки Вам, любі читачі, книжковий фонд наукової бібліотеки у 2014 році поповнився на 388 примірників !!!

Тим, хто ще не приєднався до акції пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок» і зробити свій власний дарунок читачам нашої університетської бібліотеки – подаруйте  бібліотеці книгу.  

               Не втомлюйтеся робити добро!

            Сердечно вітаємо письменників, видавців, бібліотекарів, книгорозповсюджувачів, усіх тих, хто шанує й розвиває друковане слово, із Всесвітнім днем книги і авторського права!

            Бажаємо всім шанувальникам книги нових відкриттів, реалізації творчих задумів та натхнення! Сподіваємось, що придбана у цей день нова книжка стане її власнику справжнім другом і порадником на довгі літа.