Практична підготовка здобувачів вищої освіти як важливий етап їх професійного зростання
На кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ХДАЕУ стартували виробничі практики здобувачів вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм. Вони спрямовані на удосконалення фахових уміннь та навичок із відповідної спеціальності на підприємствах-базах практики.
Під час настановчої лекції було наголошено на тому, що виробнича практика є важливим етапом практичної підготовки, тому до її проходження треба ставитися відповідально.
Практикантів ознайомлено з графіком, програмами та особливостями оформлення результатів практики. Також видано індивідуальні завдання та проведено вступний інструктаж з охорони праці та безпеки життєдіяльності перед початком практичної підготовки.
Тож, бажаємо здобувачам вищої освіти впевненості у набутті важливих фахових компетентностей! Вдалого та безпечного проходження практики!
Автор: Вікторія ДУГА, старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, керівник практики