ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати Співпраці Факультету Рибного Господарства та Природокористування Херсонського державного агарного університету з Поморською академією

17 березня 2015 року відповідно до Угоди про співпрацю між Херсонським державним аграрним університетом (Україна) та Поморською академією (Польща) була проведена ІІ українсько-польська онлайн-конференція.

 

Студенти-екологи 1-го та 2-го курсів, деканат та викладачі ФРГП прийняли участь в проведенні освітянської онлайн-конференції щодо обміну досвідом, враженнями та з перспективами подальшої співпраці з академією.

Студенти факультету рибного господарства та природокористування з вересня 2014 р. по лютий 2015 р. навчалися відповідно до програми семестрового обміну (по 2 студенти 4, 5, 6 курсів) за напрямом підготовки 6.040106 ”Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” в Інституті біології Поморській академії (м. Слупськ, Польща).

Головний корпус Поморської академії

Попередньо деканатом були узгоджені та складені індивідуальні плани та графіки навчання студентів у відповідності до робочих навчальних планів університету і академії, затверджені на Методичній комісії та Вченій раді факультету, затверджені керівником начальної частини Смолієнко Н.Д. та першим проректором ХДАУ Кириловим Ю.Є., підготовлені всі необхідні документи для виїзду та перебування студентами в Поморській академії з 29.09.2014 по 15.02.2015 року. Студенти були запрошені на безкоштовне навчання та проживання.
Студенти Валько Ірина, Мороз Аліна, Житник Антоніна, Мироненко Сергій, Фаткіна Людмила та Кархут Ілона поділилися своїми враженнями зі студентами молодших курсів. Вони відмітили теплий, дружній прийом польських колег, високий рівень професіоналізму та компетентності при підготовці майбутніх фахівців в Поморській академії, європейський рівень забезпечення приладами та обладнанням навчального процесу, надзвичайну красу сусідньої країни.

Студенти-екологи ХДАУ з ректором Поморської академії

Місто Слупськ, Польща

На даний момент (з 16.02.2015 р. по 16.06.2015 р.) за програмою семестрового обміну 2-го семестру за напрямом підготовки 6.040106 ”Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування” на навчання в Інститут Охорони довкілля Поморської академії відбули три студентки-екологи.

Факультетом проводиться робота по формуванню інтегрованих планів ОКР ”бакалавр” для можливості з 1 вересня 2015 року навчатися студентам нашого ВНЗ паралельно і в Поморській академії та отримати в межах 3-х річного навчання двох дипломів (державного українського та польського європейського зразку).

Традиційні заходи в Поморській академії

Заняття з біохімії в Інституті біології Поморської академії

Інформацію підготувала заст. декану ФРГП Шахман І.О.