ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проведення гостьової лекції к.т.н., доцентом кафедри харчових технологій Дзюндзею О.В.

В рамках співпраці між Харківським національним економічний університом імені Семена Кузнеця і Кропивницьким фаховим коледжем харчування та торгівлі 17.02.2025  доцентом, к.т.н. Дзюндзею О.В. було проведено відкриту лекцію з курсу «Технологія виробництва органічної продукції» на тему:«Зелені технології» у промисловості».  Під час зустрічі учасники мали можливість дізнатися про сучасні екологічні підходи у промисловому виробництві та обговорити актуальні тенденції розвитку зелених технологій.

Такі освітні заходи сприяють розширенню професійного світогляду здобувачів освіти та зміцненню співпраці між закладами.