Засідання наукового гуртка «Харчовик-Науковець».
Тема засідання: Академічну сесію завершено. Складаємо «здорову тарілку».
23.12.2024 р. відбулося засідання наукового гуртка «Харчовик-науковець».
Часто ıснує стереотип, що для пıдтримки здорового харчування необхıднı дорогı та важкодоступнı продукти, як-от суперфуди, екзотичнı фрукти або особливı дıєтичнı добавки. Насправдı, здорове харчування може бути доступним ı зручним, базуючись на звичайних продуктах, якı є в кожному магазинı, ı не потребує великих витрат. Саме таке харчування розглядали здобувачі освіти на засіданні наукового гуртка.
Спікер – староста гуртка, здобувач освіти спеціальності 181 – Григорій ПРОЦЕНКО.
Здобувач освіти Кристина ХАРЧЕНКО взяла активну участь у практичній частині засідання.
Григорій ПРОЦЕНКО – професійний кухар, приготував корисний смузі.
Пıдсумовуючи засідання гуртка, головний спікер засідання звернув увагу, що навıть з простих ı бюджетних продуктıв можна створювати смачнı та кориснı страви, якı сприяють здоров'ю та енергıї і закликав почати з малого: спробуйте включити у свıй рацıон доступнı дıєтичнı рецепти, плануйте меню на тиждень ı обирайте сезоннı продукти. Поступово додаючи здоровı звички до свого життя, ви не лише покращите своє харчування, але й зможете економити кошти, роблячи важливий крок до здорового способу життя.
Підготувала: Ольга Сумська,
к.т.н., доцент, науковий керівник гуртка «Харчовик-науковець»