Комплексний іспит на спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
На біолого-технологічному факультеті успішно пройшов комплексний іспит здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Відповідно до наказів ректора ХДАЕУ № 37/ОД від 03.10.2024 та 592/КП від 19.11.2024 року затверджено такий склад Екзаменаційної комісії:
ТЕРПЕЦЬКА Тетяна Олександрівна – в.о. директора Херсонське державне підприємство «Біологічна фабрика», голова Екзаменаційної комісії.
ЧЕРНИШОВ Ігор В'ячеславович – доцент кафедри технології переробки і зберігання сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха, к.с.-г.н., доцент, заступник голови Екзаменаційної комісії.
ЛЮБЕНКО Оксана Іванівна – доцент кафедри технології переробки і зберігання сільськогосподарської продукції імені академіка В.Г. Пелиха, к.с.-г.н., доцент, член Екзаменаційної комісії.
ФЕЩУК Юлія Андріївна – асистент кафедри харчових технологій, секретар екзаменаційної комісії.
Екзаменаційна комісія (ЕК) розпочала свою роботу 17 грудня 2024 року, саме в цей день здобувачів складали атестаційний іспит, який проведено з використанням платформи Zoom.
Бажаємо здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності вдалого захисту!!!