ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчальна сесія очно-заочної школи здібної учнівської молоді «Юний дослідник» Херсонського відділення Малої Академії Наук 2014



Слухачі школи МАН  та майбутні абітурієнти ХДАУ  
На заняттях еколого-аграрної школи, що проводились у листопаді 2014 року на базі Херсонського державного аграрного університету викладачем ХДАУ доцентом кафедри екології та сталого розвитку  к.с.-г.наук Алмашовою В.С. були проведені лекції.
 
Проведення підготовки до захисту робіт очно-заочної школи МАН 2014
Теми лекцій були наступні: розвиток екологічної освіти та її вплив на свідомість майбутнього покоління; причини виникнення екологічної кризи на території України; сучасні методи утилізації та рекуперації твердих побутових відходів; органічне землеробство як шлях до покращення екологічного стану довкілля; якість водних, земельних та повітряних ресурсів та інші важливі і хвилюючі теми сьогодення.

Попередній захист робіт учнів очно-заочної школи здібної учнівської молоді МАН м. Херсон (комісія у складі: Мринський І.М., Алмашова В.С., Грановська В.Г.)
На семінарських заняттях проводили аналіз моніторингової оцінки впливу антропогенного фактору на довкілля та розраховували можливі збитки від заподіяного впливу.
Слухачі еколого-аграрної школи з використанням мультимедійних технологій опановували теоретичні знання з наступних тем:

    • «Аналіз впливу антропогенного фактору на сучасний стан довкілля»
    • «Нетрадиційні джерела енергії на півдні України»;
    • «Раціональне використання води в посушливих умовах півдня          України».